Calendar

feb
18
hét
2019
Theta Healing Alaptanfolyam @ Siófok
feb 18 @ 09:00 – feb 20 @ 16:00

Szeretnéd jobban érteni és érezni a világ és önmagad működését? Szeretnéd tudni a “miért”-eket? Változtatnál, de nem tudod, hogyan tedd meg? Megtanulnál egy hatékony spirituális filozófiát és mellette olyan módszereket, amikkel képes vagy a Számodra szükségtelenné vált érzéseket, fájdalmakat oldani, feldolgozni és elengedni? Ugranál egy nagyot a szellemi fejlődésben? Most itt a lehetőség, hogy Te írd az életed forgatókönyvét!

Ha úgy érzed, hogy elsajátítanád a ThetaHealing® módszert, akkor gyere el az Alaptanfolyamra a Balatonhoz, Siófokra 2019. február 18-19-20. (hétfő-kedd-szerda) napokon. Kezdés első nap reggel 09:00-kor.

A ThetaHealing® módszerének használatával az emberi agy théta frekvenciába kerül, amelyet egyébként a hipnózis során is alkalmaznak. Ennek segítségével érzékelhetővé válnak a tudatalatti tartalmak, így lehetőség adódik a blokkok feltérképezésére, megértésére és feloldására. Mindeközben folyamatosan a tudatunknál vagyunk, de egy egészen más látószögből tekintünk az életünkben fellelhető gondokra, megoldásra váró ügyekre. Feltárulhatnak azok a gyökérproblémáink és a hozzájuk kapcsolódó hitrendszereink, amelyek gátolnak minket életvezetésünk során. A technika segítségével képesek vagyunk hit-és érzelemmunkát végezni, amelyek felszabadítóan, a változás erejével hatnak ránk.

A ThetaHealing® elsajátításával és használatával megismerjük önmagunkat, embertársainkat, valamint a látható és a láthatatlan világ összefüggéseit. Megtanulunk olyan technikákat, amelyekkel egyszerűbben, hatékonyabban és gyorsabban ráláthatunk problémáinkra és megoldhatjuk őket. Fejlődik intuíciós érzékünk, a világról alkotott szemléletünk és a Mindenség Teremtőjével való kapcsolatunk is erősödik. Feltérképezzük a különféle agyhullámokat, (különös tekintettel a Théta agyhullámra), a négy szinten található programokat és a hozzájuk kapcsolódó hitrendszereket. Megszerzett ismereteinkhez beépítjük a gyökérproblémák megtalálására szolgáló úgynevezett “ásás” technikáját. Számos spirituális fogalom is tisztázásra kerül, szó lesz többek között a gondolatok és a szavak erejéről, a sejtszintű kommunikációról, a kozmikus tudatosságról és megannyi más, izgalmas témáról, amelyek mind hozzájárulhatnak sikeres életvezetésünkhöz és pozitív gondolkodásunk kialakításához (bővebb információért olvasd el az Alaptanfolyam tematikájának rövid ismertetését a www.thetaesgrafologia.hu weboldal Theta Healing menüpontjánál).

Az elméleten kívül számos gyakorlati feladat végzésével mélyítjük el a technika ismeretét a minél hatékonyabb felhasználás érdekében.

A tanfolyam teljesítése után a THInK (Theta Healing Institute of Knowledge) által nemzetközileg elismert tanúsítvány kerül kiállításra.

A ThetaHealing® Alaptanfolyam (DNS1) ára: 400 US Dollár+Deposit (kb. 120.000 Ft) , amely összeget Forintban is rendezheted. Ez az összeg Vianna Stibal által központilag meghatározott, amely tartalmazza a tankönyvet és a munkafüzetet. Ezen felül biztosítom a kellemes közérzet elérése és fenntartása érdekében a jó ízű falatokat, kávét, teát és frissítő italokat.

Lehetőség van rész-ösztöndíj igénylésére is, amely mindenki számára egyéni elbírálás alapján érhető el. Az ösztöndíj aktuális díjszabásáról külön elektronikus levélben tudsz érdeklődni. Ösztöndíjas jelentkezés esetén kérlek, indokold meg, miért szeretnéd elsajátítani a módszert és miért van szükséged ösztöndíjra. Az elbírálás legkésőbb 48 órán belül megtörténik.

Részletfizetésre is lehetőséged van, egyéni megbeszélés alapján. A tanfolyam díját banki utalással is kiegyenlítheted, amennyiben ezt a lehetőséget választod, a számlaszám miatt keress meg az elérhetőségeimen.

A jelentkezés módja: részvételi szándékodat kérlek, időben jelezd felém e-levélben (info@thetaesgrafologia.hu), vagy telefonon (+3630 435 8612) annak érdekében, hogy helyet tudjak biztosítani a Számodra.

A ThetaHealing® Alaptanfolyam tematikájának rövid ismertetése:

– A ThetaHealing® módszer hátterének, technikájának bemutatása
– A szavak és a gondolatok erejének áttekintése
– A sejtszintű kommunikáció kifejtése
– Az agyhullámok típusainak felvázolása
– A test elektromágneses mezeje, a polaritás kiegyensúlyozásának megtanulása
– Energiatörés elsajátítása
– Csakrák, lelki érzékelések ismertetése
– Theta Healing meditáció, kapcsolódás a Feltétel nélküli szeretet teréhez
– Intuitív képességek aktiválása
– A négy szinten található programok megismerése
– A negatív hitrendszerek megszüntetésének módja, az ásás technikája
– Izomtesztelések elsajátítása
– A hit-és érzelemmunka megismerése, a betöltések lehetőségei
– Intuitív gyógyítás és a hozzá kapcsolódó alapelvek szemléltetése
– A tanúsítás fogalma, fontossága és gyakorlata
– A Létezés hét síkjának ismertetése
– Energetikai tisztítás gyakorlata, védelem a pszichikai támadásokkal szemben
– Őrangyalok-gyakorlat
– Lélektárs manifesztáció
– A tudatos teremtés módozatai
– DNS aktiválás
– Lélektöredékek megbeszélése, a lélekdarabkák visszaküldése és elengedése
– Betegségek kialakulása; vírusok, baktériumok, gombák, méreganyagok
– Intuitív leolvasások technikája

További részleteket találsz a módszerről és a tanfolyamról: http://thetaesgrafologia.hu/theta-healing-alaptanfolyam-dns1/weboldalon.

Szeretettel várlak:

Winkler Móni
Theta Healing® tanár és konzulens
Életvezetési tanácsadó
Metafizikai tréner, oktató
Grafológus és Rajzelemző

feb
22
pén
2019
@ Siófok
feb 22 @ 17:30 – 21:30

A Theta&Grafológia vállalkozás vendégelőadóként hívja meg Kiss Dániel, marketing és reklámszakembert az Ismeretségszerzés vagy bevételnövelés c. marketing workshop megtartására:

(Balatoni) vállalkozóként szeretnéd, ha az ismertséged vagy a bevételed növekedne, de nem mindig tudod, hogyan kezdj neki?

Kezdő (balatoni) vállalkozóként nincs elég pénzed az ismertséged megszerzésére?

Akkor az “Ismeretségszerzés vagy bevételnövelés” c. marketing workshop Neked szól!

Nagyon sokszor a következő problémákkal keresnek meg meglévő és induló (balatoni) vállalkozók:

  • kevés ember ismeri a vállalkozásukat
  • nincs elég bevételük, így nem tudnak megélni belőle
  • magasak a kiadásaik
  • nincs elég szabad idejük

Azt is látom, hogy nagyon sok esetben a (balatoni) vállalkozók tanácstalanok vagy nincsenek birtokában annak a sikeres receptnek, amit saját maguk is könnyedén megvalósítanak, legyen szó bármilyen iparágról.

A nincs időm és nincs pénzem kifogások is ide tartoznak, de nem ez számít, csak az, hogy legyenek vevőid, ezt pedig az ismertséged növelésével tudod elérni.

Szeretném megosztani veled azt a Websiker Balaton receptet, amivel az elmúlt 6 évben a saját cégeimen kívül, több száz ügyfelemnek tudtam segíteni megnövelni az ismertségüket és a bevételüket, hogy elérjék az anyagi biztonságukat.

A Profitáló Internetes Megjelenés Szisztéma több száz ügyfél tapasztalati alapján tökéletesítve bemutatja azt a módszert, amivel megnöveled az ismertségedet és a bevételedet!

Ez a szisztéma növeli az érdeklődők számát, majd a megértési szintjüket növelve hűséges vásárlóiddá teszi őket.

Ez a szisztéma abban segít, hogy ne a Google keresőben versenyezz másokkal, hanem már az emberek szakértőnek tekintsenek a saját területeden.

Minden városban van olyan szakember (a gázszerelő, az autószerelő), akiről mindenki tudja, hogy hozzá érdemes fordulni, ő a legjobb a piacon, ezt tudja a Profitáló Internetes Megjelenés Szisztéma is!

TEMATIKA:

Tippek, trükkök ismert és bizonyított módszerek.

–         Ismerd meg a célpiacod, pozícionáld magad, tűnj ki a tömegből

–         Adj megértést az érdeklődőknek, mire számíthatnak tőled

–         Érdeklődőkből vevők, hogyan adj el nekik

 

  • Levezetés, teendők listája

Helyszín: Siófok, Vadvirág utca 12.

Időpont: 2019. február 22. Péntek, 17:30-21:30

Jelentkezés: Facebook üzenet, vagy e-mail küldése telefonszám megadásával az info@thetaesgrafologia.hu e-mail címre

Részvételi díj: 9000 Ft/fő

Mikor gyere el:

  • ha szeretnél nagyobb ismertséget
  • ha szeretnél nagyobb bevételt
  • ha szeretnél jövedelmező vállalkozást

Mikor ne gyere el:

  • ha azt hiszed már mindent tudsz
  • ha nem szereted az embereket és inkább egy lakatlan szigeten élnél

Az előadóról:

Kiss Dániel vagyok, Az Ismertségszerzés szakértője. Balatoni vállalkozásoknak segítek ismertséget és bevételt növelni, hogy megteremtsék az anyagi biztonságukat.

6 kemény év… 6 kemény év kellett ahhoz, hogy az ismeretségszerzés csínját-bínját megtanuljam az összes sikerével és buktatójával együtt a saját cégeimen és ügynökségemen keresztül. Számos szektorban vannak ügyfeleim, így igen széleskörű látásmóddal rendelkezem az üzleti piacok világát tekintve.

Te miért várnál éveket a tapasztalat megszerzésére, ha ezt a fejezetet a szakmai nap segítségével átugorhatod velem?

Te vállalkozóként naprakész tudással rendelkezel az ismertségszerzés területén? A választ mindketten tudjuk… ugye nem könnyű ennyi teendő mellett még ebben is folyamatosan fejlődni? Elárulom Neked, hogy nem is lehet.

Segítek olyan gyakorlatias, használható ismereteket átadni, amiket saját magad is megvalósíthatsz! Ügyfeleim szerint én vagyok az a szakértő, aki legjobban felismeri a vállalkozásokban a megoldásokra váró problémákat.

feb
27
sze
2019
Önismereti meditáció @ Siófok
feb 27 @ 18:00 – 19:30

Az Önismereti meditáció alkalmával belső világunk felfedezésére indulunk. Találkozhatunk szerepeinkkel, belső részeinkkel, akár új oldalainkat is megismerhetjük, vagy éppen megérthetjük bizonyos viselkedési módozataink mozgatórugóit. A kiscsoportos, vezetett meditációs foglalkozás ötvözi a relaxáció, a belső utazás, az imagináció és a vizualizációs technikák alkalmazását.

Helyszín: Siófok-Kiliti
Időpont: 2019.február 27. délután 18:00

A részvétel díja: 2000 Ft/fő. Nyugdíjasok, tanulók és kisgyerekes szülők részére 200 Ft kedvezményt biztosítok.

A férőhelyek száma korlátozott, ha szeretnél jönni, mihamarabb jelezd, hogy helyet tudjak biztosítani a Számodra. Jelentkezz elektronikus levélben az info@thetaesgrafologia.hu címen, vagy Facebook üzenetben.

A T&G további eseményeit a Facebookon itt (is) megtalálod:https://www.facebook.com/pg/thetaesgrafologia/events

Szeretettel várlak:

Winkler Mónika
Theta Healing® tanár és konzulens
Életvezetési speciális tanácsadó
Metafizikai tréner, oktató
Grafológus, Rajzelemző

Már
1
pén
2019
Hála meditáció @ Siófok
Már 1 @ 18:00 – 19:30

A Theta&Grafológia vendég előadónak hívja meg Kiss László Theta Healing instruktort és konzulenst a 2019. március 1-i Hála meditáció megtartására.

A Hála meditáció lehetőséget ad, hogy a tavasz közeledtével magunk is kinyílhassunk, új nézőpontokat kaphassunk, rácsodálkozhassunk életünk ajándékaira és örömmel nézzünk elébe az előttünk álló időszaknak. A meditáció során dolgozunk a fájdalmak, a megbántottság elengedésén, a megbocsátáson, valamint a felszabadultság és az önfeledtség megélésén.

A kiscsoportos, vezetett meditációs foglalkozás ötvözi a relaxáció, a belső utazás, a Theta Healing, az imagináció és egyéb vizualizációs technikák alkalmazását.

Helyszín: Siófok-Kiliti
Időpont: 2019. március 1. délután 18:00

A részvétel díja: 2000 Ft/fő. Nyugdíjasok, tanulók és kisgyerekes szülők részére 200 Ft kedvezményt biztosítok.

A férőhelyek száma korlátozott, ha szeretnél jönni, mihamarabb jelezd, hogy helyet tudjak biztosítani a Számodra. Jelentkezz elektronikus levélben az info@thetaesgrafologia.hu címen, vagy Facebook üzenetben.

A T&G további eseményeit a Facebookon itt (is) megtalálod: https://www.facebook.com/pg/thetaesgrafologia/events

Szeretettel várunk:

Winkler Mónika
Theta Healing® tanár és konzulens
Életvezetési speciális tanácsadó
Metafizikai tréner, oktató
Grafológus, Rajzelemző

ápr
13
szo
2019
Theta Healing Állat szeminárium Siófok @ Siófok
ápr 13 @ 10:00 – ápr 14 @ 16:30

Theta Healing Állat szeminárium, amely ezúttal Kiss László Theta Healing instruktor társam közreműködésével valósul meg.:)

„Az állatok a Feltétel Nélküli Szeretet megtestesítői. Szavak helyett érzésekkel kommunikálnak, képzelettel rendelkeznek és jó a problémamegoldó képességük is. Sokkal többet tanulhatunk tőlük, ha megismerjük őket, mint azt gondolnánk”. (Vianna Stibal, a Theta Healing módszer alapítója, 2018. március 25., Svájc, Saint Gallen)

A Theta Healing módszer külön képzés keretében kalauzol el minket az állatok világába, amely során megérthetjük, hogy az állatok, milyen nagy tanítói az emberiségnek. Feltérképezzük az állati fajok működését, tanulmányozzuk az állati energiamintázatokat és több spirituális kapcsolódási módozatot is tanulunk az állatokkal történő intuitív munka hatékonyabbá tételére. Külön kitérünk egyes fajok saját, ösztönös gyógyítói képességeire és azok működésére. Megtanuljuk, hogyan érdemes hit-és érzelemmunkát végezni az állatokkal, miként működik a szkennelésük.

A szeminárium nem csak az állatokról szól, hanem az ösztön energiáról és annak mechanizmusáról. Manapság hajlamosak vagyunk lebecsülni az ösztönök működését, pedig alapvető emberi mivoltunkhoz hozzátartozik és kiemelkedő szerepe van a túlélésben, a döntéseinkben, a (pár)kapcsolatainkban és a viselkedésünkben. Ennek okán lehetőségünk lesz a bennünk működő ösztön erőket is felkutatni, továbbá az intuitív munka elősegítésére egy erényekkel kapcsolatos gyakorlat is bemutatásra kerül (kristályrács gyakorlat).

Fontos tudni, hogy az állatok gyakran magukra veszik a gazdájuk betegségeit. Sokkal érzékenyebb az energiarendszerük és nagyon szeretnének nekünk segíteni. Szoros kapcsolat esetén fizikai betegség tünetek is jelentkezhetnek. Általában önerejükből nem tudnak megszabadulni ezektől a problémáktól, ezért sokat segíthet, ha intuitíven tudunk együtt dolgozni velük. Az állatok nagyon jól reagálnak az energetikai munkára.

Tematika:
– Az állati fajok felépítése, az állatok társadalmának rendszerei
– Gyógyító állatok (egyes fajok speciális képességei)
– Az Ösztönenergia működése és létjogosultsága
– Kapcsolódás a bennünk lévő ösztönökkel, „a Belső Állat megismerése”
– Intuitív kapcsolódási módozatok az állatokhoz
– Szkennelés, hit és érzelemmunka az állatokon
– A vadállatok működése és intuitív érzékelése
– Kristályrács technika: vérvonal jogán a bennünk szunnyadó erények felébresztése egy ős segítségével.

IDŐPONT: 2019. április 13-14. (szombat-vasárnap)

Az első nap zajlik az elméleti oktatás, a második napra előzetes bejelentés, valamint egy rövid kérdőív kitöltése és visszaküldése után lehetséges saját állatot hozni és az első napon tanult elméletet a gyakorlatban is kipróbálni.

HELYSZÍN: Siófok.

A képzés időtartamára az első 6 jelentkező részére kedvezményes szálláslehetőség igénybe vehető. A részletekről bővebb felvilágosítás kérhető az info@thetaesgrafologia.hu e-mail címen.

A tanfolyam hivatalos díja 400 USD+Deposit (kb.120.000 Ft).

Korai befizetési díj kedvezmény: amennyiben 2019. március 29-ig átutalással kiegyenlítődik a részvételi díj, abban az esetben a tanfolyam elvégzésének díja 85.000 Ft.

Szeretettel várunk:

Winkler Mónika és Kiss László
Theta Healing instruktor és konzulens