A Theta Healing® Te és a Teremtő tanfolyam Siófok

Mikor:
2018-12-14 @ 14:00 – 2018-12-15 @ 19:30
2018-12-14T14:00:00+01:00
2018-12-15T19:30:00+01:00
Hol:
Siófok
Siófok
Magyarország
Kontakt személy:
Winkler Mónika Theta Healing® tanár és konzulens Életvezetési speciális tanácsadó Metafizikai tréner, oktató Grafológus, rajzelemző
+3630/435-8612

A Karácsony közeledtével felkészítjük lelkünket az ünnep, a szeretet befogadására, továbbadására, elcsendesülünk, ráhangolódunk benső önvalónkra és a magasabb, éteri energiákra. Ez az alkalom remek lehetőség, hogy mélyebben megéljük a mindenség teremtő szeretet energiáját és kapcsolódjunk a Forrásenergiához. Ebben nyújt segítséget a Theta Healing Fejleszd a kapcsolataidat – Te és a Teremtő tanfolyama.

A Theta Healing® Fejleszd a kapcsolataidat – Te és a Teremtő tanfolyam 2018. február elején debütált először Mexikóban, mint a Theta Healing® tanfolyamok újabb gyöngyszeme. Várható a DNS4 tanfolyam elkészülése, amely elvégzésének előfeltétele lesz a Theta Healing® Fejleszd a kapcsolataidat – Te és a Teremtő szeminárium.

A tanfolyam nagyban hozzájárul, hogy megértsük a mindenséget körbevevő energiát, felismerjük, mikor kapcsolódunk valóban a forrásenergiához és ezáltal megtanulhassuk, hogyan éljük meg az Egységet. Dolgozunk azokon a hiedelmeinken és blokkjainkon, amelyek életünk társteremtői minőségét gátolhatják. Részletesen bemutatásra kerülnek a tudatos és a tudatalatti tagozódásaink, ezáltal egy sokkal mélyebb megértést nyerünk önmagunk megismerése terén. A jelenlegi Alap-Történelmi-Generációs-Lelki szintek további 4 alszintre osztódnak, ami nagyban segíti a bennünk kialakuló tudatalatti hitrendszerek megértését és kezelését.

A képzés során több új gyakorlatot is tanulunk, amelyek növelik az önmunka és a másokkal végzett konzultációk hatékonyságát. A módszer egyik fő vívmányát, az “ásás” ismeretét és alkalmazását egy egészen új és jóval rövidebb metodika mentén lesz mód elsajátítani. Ez alapján a gyökérproblémák feltérképezésének ideje a korábbiakhoz képest nagyban lecsökken. A tanfolyam segít bekalibrálni a létezés síkjainak energiamintázatait, ezáltal ösztönösen beépül a felismerésük képessége.

IDŐPONT: 2018. december 14. (péntek) 14:00-20:00 és december 15. (szombat) 10:00-19:00

HELYSZÍN: Siófok

Jelentkezés módja: elektronikus levél küldése az info@thetaesgrafologia.hu e-mail címre.

A tanfolyam elvégzésének alapfeltétele: Theta Healing Alap, Theta Healing Haladó tanfolyam, Theta Healing DigDeeper tanfolyam konzulensi képesítés megléte. A tanfolyam önállóan, a Fejleszd a kapcsolataidat I. – “Te és a Partnered” tanfolyamtól függetlenül is elvégezhető!

A tanfolyam hivatalos ára: 400 USDollár+Deposit, amely magában foglalja a hivatalos munkafüzetet és az oklevelet is. Rész-ösztöndíj igényelhető a tanfolyam árából, amelynek aktuális díjszabásáról és feltételeiről az info@thetaesgrafologia.hu e-mail címen bővebb felvilágosítás kérhető.

Tematika:

  • A Mindenség Teremtőjének, a Forrásenergiának természete
  • Kommunikáció a Teremtővel
  • A világos üzenetek
  • Önmunka partnerrel
  • Egy új megközelítési ásási módozat
  • A Szuperszámítógép-agy: a tudatos és a tudatalatti részeink tagozódásai
  • Elme-újraindítási gyakorlat
  • Alap-Lelki-Genetikai-Történelmi szintek és alszintjeik
  • Isteni időzítés

Szeretettel várlak:
Winkler Móni
Theta Healing® tanár és konzulens
Életvezetési speciális tanácsadó
Metafizikai tréner, oktató
Grafológus és Rajzelemző

Szólj hozzá