Theta Healing Haladó tanfolyam Siófok, március 22-23-24

Mikor:
2019-03-22 @ 09:00 – 2019-03-24 @ 16:00
2019-03-22T09:00:00+01:00
2019-03-24T16:00:00+01:00
Hol:
siófok
Kontakt személy:
Winkler Mónika
304358612

Mélyítsd el a tudásodat, tanulj meg új gyakorlatokat és vedd kezedbe a változás kulcsát! Haladj tovább a Theta Healing világában, most itt a lehetőség, hogy a saját fejlődéseden túl, másoknak is segíts!

A tanfolyam első napján számos olyan letöltésben lesz részed, ami nem csak a tananyag befogadásában segít, hanem az életed több területén is emelkedést hozhat a Számodra. A jelenlegi eszköztáradat új elemekkel bővítheted. Szó lesz többek között a „Bébi az Anyaméhben”, a „Szabadon lebegő emlékek”, az „Összetört Lélek gyógyítása” gyakorlatokról, az „Isteni időzítés” fogalmáról és megannyi új módszerről, amelyekkel nem csak saját személyes fejlődésedet, hanem másokét is előmozdíthatod.

A tanfolyam során végigvesszük a Létezés Hét síkját és minden síkhoz külön gyakorlatokat tanulunk. Így szó lesz a kristályokkal történő munka végzéséről, a növényekkel történő intuitív kommunikációról, a Felettes Énünkkel, Szellemi vezetőkkel és az univerzális törvényekkel történő kapcsolódásról és természetesen az ásás gyakorlását is folytatjuk, megannyi más, izgalmas feladat mellett.

A ThetaHealing® Haladó tanfolyam (DNS2) tematikájának rövid ismertetése:

Az ásás technikájának elmélyítése
A Létezés Hét síkjának átfogó ismertetése, külön gyakorlatok végzése mindegyik szinthez kapcsolódóan
További meditációs módszer a Feltétel nélküli szeretet terének eléréséhez
Energetikai programozási ismeretek elsajátítása
Az ásványok szerepe, tisztítása, programozása
Kapcsolat a növényekkel
Kapcsolat az állatokkal
Lélekcsaládtagokkal történő kapcsolódás
Felettes Énünkkel történő kapcsolódás
Az univerzális törvények szerepe, lehetőségeik
Manifesztációs gyakorlatok
Szabadon lebegő emlékek oldása
Magzatként elszenvedett blokkok oldása
“A szív dala” gyakorlat
Tértisztítás
Összetört Lélek gyógyítása
„Jövőemlékezés”
Divine Timeing, vagyis az Isteni Időzítés fogalmának tisztázása, gyakorlata

Kezdés: 2019. március 22-én, pénteken délelőtt 9:00-kor

A ThetaHealing® Haladó tanfolyam (DNS2) ára: 500 US Dollár, amely összeget Forintban is rendezheted. Ez az összeg Vianna Stibal által központilag meghatározott, amely tartalmazza a tankönyvet és a munkafüzetet. Ezen felül biztosítom a kellemes közérzet elérése és fenntartása érdekében a jó ízű falatokat, kávét, teát és frissítő italokat.

Lehetőség van rész-ösztöndíj igénylésére is, amely mindenki számára egyéni elbírálás alapján érhető el. Az ösztöndíj aktuális díjszabásáról külön elektronikus levélben tudsz érdeklődni. Ösztöndíjas jelentkezés esetén kérlek, indokold meg, miért szeretnéd elsajátítani a módszert és miért van szükséged ösztöndíjra. Az elbírálás legkésőbb 48 órán belül megtörténik.

Részletfizetésre is lehetőséged van, egyéni megbeszélés alapján. A tanfolyam díját banki utalással is kiegyenlítheted, amennyiben ezt a lehetőséget választod, a számlaszám miatt keress meg az elérhetőségeimen.

A jelentkezés módja: részvételi szándékodat kérlek, időben jelezd felém e-levélben (info@thetaesgrafologia.hu), vagy telefonon (+3630 435 8612) annak érdekében, hogy helyet tudjak biztosítani a Számodra.

Szeretettel várlak:

Huszágh-Winkler Móni
Theta Healing® tanár és konzulens
Életvezetési speciális tanácsadó
Metafizikai tréner, oktató

Szólj hozzá