Theta Healing Teremtés és Bőség tanfolyam, Siófok

Mikor:
2019-04-06 @ 10:00 – 2019-04-07 @ 17:00
2019-04-06T10:00:00+02:00
2019-04-07T17:00:00+02:00
Hol:
Siófok
Kontakt személy:
Winkler Mónika
304358612

A Theta Healing Teremtés és Bőség tanfolyam abban segít, hogy megtaláljuk és feloldhassuk azokat a blokkjainkat, amelyek gátolják az életünk folyamataiban történő kiteljesedést, a siker elérését, vagy megtartását. A tanfolyam nem csak az anyagi világban történő bőség megteremtésének lehetőségével foglalkozik, hanem az érzelmi, mentális színterünkben történő kiteljesedést is támogatja.

A képzés során végigvesszük a teremtési folyamatok aspektusait, szó lesz a félelem alapú vonzásról és átkonvertálásáról pozitív teremtési folyamattá. Feltérképezzük az izomtesztelés módszerével azokat a blokkjainkat, amelyek tudat alatt gátolhatnak minket a bőség elérésében és többszintű ásási folyamatokkal pozitív mintákká alakítjuk át őket. (Ehhez egy több, mint száz hitrendszert tartalmazó gyűjtemény tesztelése is tartozik.) Bővül a manifesztációs munkavégzés lehetősége, új ismeretekre tehetünk szert speciális meditációs gyakorlatokkal, továbbá a manifesztációs ásással kapcsolatos tudásunk is gyarapodik. Tanulunk a pénz numerológiájáról, a szegénység és a gazdagság hátterében működő lelki meggyőződésekről, a túlzott spórolás és a túlköltekezés blokkjairól, illetve azok megszüntetésének módozatairól.

Külön tárgyaljuk a bőséget akadályozó generációs és történelmi szintű hitrendszereket, valamint azok kapcsolódásait. Foglalkozunk az életünkben jelen lévő Isteni Időzítések -”küldetések”- hatásával és a hozzá történő kapcsolódással. Az elméleti alapokon túl, számtalan gyakorlati feladattal lesz módunk dolgozni önmagunk és mások fejlődésének érdekében.

IDŐPONT: 2019.április 6. (szombat) – 7. (vasárnap)

HELYSZÍN: Siófok-Kiliti

Jelentkezés módja: elektronikus levél küldése az info@thetaesgrafologia.hu e-mail címre.

A tanfolyam elvégzésének alapfeltétele: Theta Healing Alap és Theta Healing Haladó tanfolyam konzulensi képesítés megléte.

A tanfolyam hivatalos ára: 560 USDollár, hozzávetőlegesen 150.000 Ft, amely magában foglalja a hivatalos munkafüzetet és az oklevelet is. Rész-ösztöndíj igényelhető a tanfolyam árából, amelynek aktuális díjszabásáról és feltételeiről az info@thetaesgrafologia.hu e-mail címen bővebb felvilágosítás kérhető.

2017-ben Vianna Stibal – a módszer alapítója – visszahívta a nemzetközi fordításokat és változtatásokat eszközölt a korábbi tanfolyam gyakorlati és tudásanyagában. Ennek okán Ismétlők számára is ajánlott a tanfolyam elvégzése. Az ismétléssel kapcsolatos lehetőségekről az info@thetaesgrafologia.hu e-mail címen bővebb felvilágosítás kérhető.

A tanfolyam tematikája:

– Manifesztálás letöltései Théta állapotban
– A teremtési folyamatok áttekintése
– A bőséget akadályozó blokkok felderítése és felülírása
– Traumák kivetülése a vonzásunkra és feloldási módozatai
– Újfajta manifesztációs munkák: bővül az ásási ismeretünk és két új meditációs gyakorlattal is gazdagodunk
– A pénz numerológiája
– Isteni Időzítés a teremtés és a bőség aspektusaiból
– Izomtesztelési gyakorlatok (Vianna Stibal praxisában tapasztaltak alapján több, mint 100 hitrendszer tesztelése)
– Theta Healing Bőségteremtő meditáció teljes folyamata
– A szavak ereje: segítő és gátló szavaink a kommunikációban
– Tér- és tárgykezelés a bőség vonzásának emelésére
– Generációs és történelmi hitrendszerek feltérképezése és feloldása
– Manifesztációs munkák a gyakorlatban: egyéni és páros gyakorlati feladatok végzése
– Pénz áldásának gyakorlata

A tanfolyam leírása a http://thetaesgrafologia.hu/theta-healing-teremtes-es-boseg-tanfolyam-manifesting-and-abudance/ weboldalon is elérhető.

Szeretettel várlak:

Winkler Mónika
Theta Healing tanár és konzulens
Életvezetési speciális tanácsadó
Metafizikai tréner, oktató

Szólj hozzá