Grafológia és rajzelemzés

 

Grafológia napjainkban:

A kézírás vizsgálatával pontos kép adható mentális, érzelmi, szociális, valamint munkahelyi kompetenciáidról, motivációs bázisaidról, lehetőségeidről, gyengeségeidről és erősségeidről. Egy grafológusi jellemzés segíthet a helyes önértékelés kialakításában, párkapcsolati problémák átlátásában összeillőségi vizsgálattal, érzelmi elakadásokban a rezonometriával (a kézírás tudatalatti folyamatainak vizsgálata) vagy munkát keresők részére javíthat az elhelyezkedésük esélyein, ha jelentkezésükhöz munkahelyi készségeiknek jellemzését is mellékelik.
Minden megrendelés esetén két személyes találkozó tartozik az árba (kivéve a gyorselemzés és referencia levél készítése). Az első alkalom az írásminta személyes felvétele, valamint a megrendelés pontos tisztázása. A második alkalom az elemzés megbeszélése/átadása, a megrendelés típusától függően.
Az elemzések elkészítési határideje a megrendelés típusától függően 7-14 munkanapon belül lehetséges.
FONTOS! Kézírásos elemzés csak a vizsgált személy (elhunytak esetén az örökösök) előzetes engedélyezése alapján lehetséges! Ennek érdekében minden egyes megrendelésnél szükséges egy beleegyező nyilatkozat kitöltése és aláírása, amelyet minden ügyfelem részére biztosítok. Ennek hiányában sajnos nem tudom a megbízást elfogadni.

Az elemzések típusait és díjait az Árak és szolgáltatások menüpontnál találja.

Rajzelemzés:

Kicsi gyermekeink még nem mindig tudják elmondani nekünk lelkük rezdüléseit, belső megéléseiket, de meg tudják mutatni! A különféle témában elkészített gyermekrajzok betekintést adnak a gyermekek gondolat-és érzésvilágába, a családjukban betöltött szerepükről, életminőségükről, belső fejlődésükről. Tekintettel arra, hogy a gyermekrajzok jellege igen szerteágazó (egyes elemzésekhez elegendő egy tematikus rajz, más elemzésekhez viszont több rajz együttes vizsgálata is szükséges), kérem, a konkrét megrendelés megadásával e-mailben érdeklődjön az aktuális díjszabásról. (info@thetaesgrafologia.hu)