Problémakezelési tanácsadás

Ha úgy érzed, hogy elakadtál és nem találod a kiutat a problémáidból, akkor sokat segíthet egy külső személlyel folytatott beszélgetés, más nézőpontok megismerése, alternatív technikák kipróbálása. Sok esetben fontos az elme lecsillapítása, megnyugtatása, ezért előfordulhat, hogy a beszélgetés kezdete előtt, vagy alatt rövid relaxációs gyakorlatokat, esetenként meditációkat végzünk, amelyek segíthetnek a Számodra megfelelő, lehető legjobb megoldás megtalálásában is.

Sokat adhat egy ilyen beszélgetés abban az esetben is, ha elbizonytalanodtál, vagy, ha szükséged van visszajelzésre, esetleg megerősítésre vágysz, de nem tudod, kihez fordulj.

A tanácsadás akkor is hasznos lehet, ha úgy érzed, hogy bizonyos életterületeken megértél a változásra, de nem tudod, hogyan tedd meg. Ha olyan problémád van, amit nem tudsz feldolgozni. Ez lehet akár egy olyan betegség is, aminek a lelki hátterét meg szeretnéd érteni és az orvosi kezeléseken túl, a lelkedet is szeretnéd ápolni. Mivel magam is átéltem egy komolyabb betegséget, gyakorlati tapasztalatokkal is rendelkezem, amelyeket szívesen átadok. Minden mellrákkal küzdő kliensem részére 25%-os kedvezményt biztosítok a honlapomon igénybe vehető lelki kezelési módszerek közül.

A konzultáció díját az Árak és szolgáltatások menüpontnál találja.

Lehetőség van Skype-on történő beszélgetésre is, a részletekről kérlek, érdeklődj e-mailben! (info@thetaesgrafologia.hu)