ThetaHealing® módszer


A
ThetaHealing® módszerének használatával az emberi agy théta frekvenciába kerül, amelyet egyébként a hipnózis során is alkalmaznak. Ennek segítségével érzékelhetővé válnak a tudatalatti tartalmak, így lehetőség adódik a blokkok feltérkepézésére, megértésére és feloldására. Mindeközben folyamatosan a tudatunknál vagyunk, de egy egészen más látószögből tekintünk az életünkben fellelhető gondokra, megoldásra váró ügyekre. Feltárulhatnak azok a gyökérproblémáink és a hozzájuk kapcsolódó hitrendszereink, amelyek gátolnak minket életvezetésünk során. A technika segítségével képesek vagyunk hit-és érzelemmunkát végezni, amelyek felszabadítólag, a változás erejével hatnak ránk.

Vianna Stibal világhírű médium nevéhez fűződik a ThetaHealing® megalkotása. 1996-ban súlyos betegséget diagnosztizáltak Nála, sem az orvosi, sem az alternatív terápiák nem segítették a gyógyulásban. Abból a kiindulásból, hogy minden szervi baj kialakulásában belső világunk diszharmóniája játszik szerepet,
elkezdett magán kísérletezni, és hosszú évek alatt megalkotta a ThetaHealing® spirituális technikát, amelyet 2006-tól kezdett el megismertetni a nagyközönséggel. A módszer futótűzként terjedt végig az egész világban, mára már szinte minden országban vannak alkalmazói. Vianna Stibal meggyógyult és a világ számos pontján tart szemináriumokat és képez konzulenseket, valamint ThetaHealing® instruktorokat. Gyógyulásának, valamint a módszer kifejlesztésének történetét, továbbá a ThetaHealing® alkalmazásának módját saját könyvekben írta meg, amelyek minden nagyobb könyvesboltban, hazánkban is elérhetőek. Az Alap (DNS1) tanfolyamra jelentkezők ingyenesen meg is kapják a ThetaHealing® Alap könyvet és a hozzá tartozó munkafüzetet. Nagyon fontos alapvetése a módszernek, hogy betegségek esetében nem javasolja az orvosi kezelések elhagyását, sőt, minden, a szervezet regenerálódását segítő eljárást támogat. Ezenkívül fontos, hogy a ThetaHealing® nem kötődik semmilyen vallási irányzathoz, nemre, korra és faji hovatartozástól függetlenül bárki kipróbálhatja, vagy el is sajátíthatja az alkalmazását. Bővebb felvilágosításért
látogass el a ThetaHealing® hivatalos internetes website-ra, a www.thetahealing.com weboldalra, vagy érdeklődj e-mailben nálam! (info@thetaesgrafologia.hu)

A ThetaHealing® rendszerének megismeréséhez és megtapasztálásához lehetőség van egyéni konzultáción résztvenni, de akár el is lehet sajátítani a technikát. Részletek a ThetaHealing® konzultáció, a ThetaHealing® Alaptanfolyam (DNS1), ThetaHealing® Haladó tanfolyam (DNS2) valamint a ThetaHealing® Áss mélyebbre! (DD) menüpontoknál.