Vállalatok részére

 

Többéves grafológusi elemzői gyakorlattal rendelkezem a különféle vállalkozásokban tevékenykedő szakemberek munkahelyi kompetenciáinak vizsgálatát illetően. Előszűrési feladatokat láttam el a meghirdetett munkalehetőségre pályázók kézzel írt önéletrajzai alapján, e mellett a meglévő munkavállalók kompetenciáit is tanulmányoztam és motivációs javaslatokat dolgoztam ki a felsővezetés részére a dolgozók még hatékonyabb munkavégzésének érdekében. Az egyik legnagyobb ilyen irányú kutatást egy hazai gyógyszercég 28 munkavállalója számára készítettem el, amelyről referencialevéllel is rendelkezem. Ezt itt tekintheti meg: Referencialevél

Céges rendezvényeken országosan vállalok grafológiai gyorselemzést, vagy rajzelemzést. Lehetőség van csapatépítő tréningek kialakítására és levezényelésére is, amelyhez több együttműködő partnert is biztosítani tudok.

Pályázók előszűrése: a keresendő kompetenciák megadása, a pontos határidő meghatározása és a jelentkezők száma alapján eltérő a díjszabás, kérem, a paraméterek megadása után e-mailben érdeklődjön! (info@thetaesgrafologia.hu)

Motivációs bázis felállítása: adott személy munkahelyi preferenciáinak feltárása, motivációs dimenzióinak megállapítása. A díjszabás a kért elemzés mélységének függvényében változhat, kérem, a konkrétumok megadásával a pontos árról e-mailben érdeklődjön. (info@thetaesgrafologia.hu)

Rendezvényeken történő részvétel: A megállapodás alapján egyedi díjszabás. A részletekről kérem, e-mailben érdeklődjön. (info@thetaesgrafologia.hu)